Over ons

Workers4U Industrial B.V. is een jong en modern bedrijf, waarin de oprichtster Marloes van Holstein haar jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling voor technische functies gebruikt om bedrijven in de diverse sectoren van dienst te kunnen zijn.

Vanuit de vestiging op de Hoefsmidstraat 41, Based-Inn gebouw te Hoogvliet is Workers4U Industrial B.V. voor bedrijven in en rond de regio Zuid-Holland een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van personeel.

Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Tevredenheid

Workers4U Industrial B.V. streeft er continu naar om de kwaliteit van de dienstverlening op ieder vlak te verbeteren. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast willen wij vooral een betrouwbare partner zijn in de ontwikkeling en continuïteit van uw onderneming. Sinds de relatief korte tijd dat wij bestaan heeft deze werkwijze geresulteerd in een vast en betrouwbaar netwerk van bedrijven en personen, die graag van onze dienstverlening gebruik willen maken.

Trots zijn wij dan ook om te melden dat wij tot onze klantenkring enkele gerenommeerde bedrijven mogen rekenen zoals: Bobach Services, Peinemann, Sarens, Mammoet, Ivens, BAM
 en Actemium. 
Maar, wij zijn er ook voor de eenmanszaak waar onverwachts wat extra handjes nodig zijn. Of voor een middelgroot bedrijf wat zich wil richten op de toekomst, maar zich niet direct aan alle verantwoordelijkheden wil vastleggen wat het aantrekken van vast personeel met zich meebrengt.

Spreekt onze werkwijze u ook aan? Dan hopen wij dat we binnenkort met u nader kennis mogen maken!

Downloads

Workers4U Industrial B.V. is een erkend en volledig gecertificeerd bureau. Download hier de onderstaande certificaten. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.