Facebook Twitter

Over workers4U

Workers4U is een jong en modern bedrijf, waarin de oprichtster Marloes van Holstein samen met haar collega's Dayenne van Dijk, Amanda van Vugt en Michelle van den Berg hun jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling voor technische functies gebruiken om bedrijven in de diverse sectoren van dienst te kunnen zijn. Vanuit de vestiging op de Marconistraat 9A, Europoint gebouw V te Rotterdam is Workers4U voor bedrijven in en rond de regio Zuid-Holland een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van personeel.

Zowel voor starters als voor mid-career professionals zetten wij ons in. Er wordt door Workers4U in verschillende disciplines bemiddeld zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde. Uiteraard kunnen wij ook vacatures invullen op andere gebieden, zoals Marketing, HRM, Administratief en ICT. Werknemers kunnen bij Workers4U tevens rekenen op een deskundig loopbaanadvies om hun carrière in welke vorm dan ook verder vorm te geven.

Onze doelstelling is enerzijds vanuit een tijdelijke baan c.q. uitzendcontract de kandidaat te begeleiden naar zekerheid en een vaste baan bij een van onze opdrachtgevers. Anderzijds hebben wij als doelstelling om kandidaten op projectmatig niveau te bemiddelen naar de verscheidende (industriele) projecten, welke in sommige gevallen een duur hebben van jaren.

 

Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Tevredenheid

Workers4U streeft er continue naar om de kwaliteit van de dienstverlening op ieder vlak te verbeteren. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers en werknemers. Daarnaast willen wij vooral een betrouwbare partner zijn in de ontwikkeling en continuiteit van uw onderneming. Sinds de relatief korte tijd dat Workers4U bestaat heeft deze werkwijze geresulteerd in een vast en betrouwbaar netwerk van bedrijven en personen, die graag van onze dienstverlening gebruik willen maken.

Trots zijn wij dan ook om te melden dat wij tot onze klantenkring enkele gerenommeerde bedrijven mogen rekenen zoals: Cofely, Imtech, Croon en TU Delft.  Maar, wij zijn er ook voor de eenmanszaak waar onverwachts wat extra handjes nodig zijn. Of voor een middelgroot bedrijf wat zich wil richten op de toekomst, maar zich niet direct aan alle verantwoordelijkheden wil vastleggen wat het aantrekken van vast personeel met zich meebrengt.

 

Spreekt onze werkwijze u ook aan? Dan hopen wij dat we binnenkort met u nader kennis mogen maken!